Healing

Healing


Indre ro, indre flow, en indre "massage" af krop og sind.

Giver mere energi og styrke.

Hvad er healing ?


I JuniQ kan du nu også få healing. Jeg har taget et års uddannelse plus kurser indenfor healing og clairvoyance og glæder mig til nu at kunne tilbyde dig disse behandlinger i klinikken.


Jeg tilbyder 2 forskellige healinger, Soul Body Fusion (*) og Chakra. De er meget powerfulde samlet, men kan også laves hver for sig.


Soul Body Fusion (*) er en healing, der har fokus på at "forene" din fysiske krop og din sjæl/ din intuition, som hurtigt kan komme til at føles adskilt i vores travle hverdag. Den får dig til at blive afslappet, til at "slukke" for tankerne eller rense ud i dem. Vi bliver så nemt forstyrret af alt det vi skal forholde os til med vores hjerne, at det er rart bare at slå over på intuition og mavefornemmelse og bare mærke sin krop. Det giver ro, overblik, energi og mod. Minder om en god omgang mindfullnes.


Chakra healingen tager udgangspunkt i vores chakra/ energicentre i kroppen. Du får en "indre" massage af dit energisystem, så evt blokeringer kan blive løsnet og der igen kommer flow i dit system/ din krop. Det tager udgangspunkt i den gamle kinesiske viden om meridianbaner/energibaner, som leder til og fra chakra/ energicentre. Meridianbanerne er også den viden som også bl.a. zoneterapeuter, kinesiologer og akupunktører bruger.


Vores celler er fyldt med energi, der flyder rundt i vores kroppe og laver en aura af energi rundt om os. Ligesom vores muskler, organer og nerver kan blive blokerede, spændte, ineffektive, så kan vores energi der også. Så i healinger går jeg ind i dine energier med min energi og forsøger at oprette balance i din krop. Både mentalt og fysisk kan vi alle komme til at lave en masse ubalancer og blokeringer i kroppens energier hele livet igennem.


Jeg har i flere år brugt mine healende evner intuitivt, når jeg har lavet massager. Jeg har derfor allerede god erfaring indenfor området og glæder mig til at udforske vores kroppe og sjæle endnu mere fremover.


Healingerne kan også laves som fjernhealinger, hvis du ikke har mulighed eller lyst til at komme i klinikken. Så kan du ligge hjemme hos di selv og modtage healing. Ring til mig for nærmere info.


Hvad er klarsyn/ clairvoyance ?


Det er svært at forstå og dermed forklare fænomener, som vi ikke "fysisk" kan se og føle. Du skal have en tro på, at der findes mere mellem himmel og jord end det fysiske. Du har guider, hjælpere og helt igennem kærlige ånder rundt om dig, der ønsker at hjælpe og guide dig med alt, hvad de kan, alt hvad du konkret beder om og alt hvad der tjener det bedste og højeste formål med dit liv og din sjæl.


Jeg har evner via mine energibaner, tanker og følelser til at trække info ned til dig via guider, med udgangspunkt i, hvor du er lige nu energimæssigt.


De klarsynsbeskeder jeg får ned til dig, skriver jeg ned på pspir, som du får med.


Det er en blanding af terapi, coaching, øvelser og dyb indre ro.


Jeg har tavshedspligt !(*) = registreret varemærke 

Priser på Healing:

(gældende fra 21/11-19)


Soul Body Fusion Healing (*)            kr. 395,-

Varighed: 40 min./ afsætter 60 min.


Chakra Healing                                   kr. 395,-

Varighed: 40 min./ afsætter 60 min.


Soul Body Fusion Healing (*)  

+ Chakra Healing                                kr. 650,-

Varighed: 70 min./ afsætter 90 min.


Soul Body Fusion Healing (*)

+ Chakra Healing

inkl. klarsynsbeskeder på skrift        kr. 795,-

Varighed: 100 min./ afsætter 120 min.


Fjern Healing

inkl. klarsynsbeskeder på mail          kr. 650,-

Varighed: 70 min./ afsætter 90 min.For at booke en healing skal du kontakte mig på tlf, mail eller sms.

De kan IKKE bookes online !
(*) = registreret varemærke 

Køb Gavekort

klik her

Åbningstider:


Mandag:  kl . 9 - 16

Tirsdag:   efter aftale (9-19)

Onsdag:  lukket

Torsdag:  kl. 11 -19

Fredag:   kl.   9 -16

Lørdag:   efter aftale

Søndag:  lukket

Kontakt info:


Tlf 26506040


Porsevænget 71, 8464 Galten

 

www.JuniQ.dk

mail@JuniQ.dkFind vej - klik her